Sabtu, 16 Oktober 2021

Anda Adam Divort

Anda Adam a fost invitată la podcast-ul colegei sale de breaslă Amna iar acolo a vorbit despre bărbații din viața ei. Zvonuri despre un posibil divort au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie.


Anda Adam Primele Declaraţii Despre Divorţ Eu Am Fost Foarte Realistă Pentru Că Nu Ajută Să Te Minţi Singur

Showbiz Ada Adam a divorțat.

Anda adam divort. Anda Adam a facut primele declaratii despre divortul de Sorin Andrei Nicolescu dupa ce in ultima perioada au inceput sa apara zvonuri potrivit carora ar fi la un pas de divort. Artista a aflat din presă că locuiește cu fostul său soț Sorin Niculescu în casă doar de dragul fetiței. Fetele ei de care este mândră până peste cap au apărut după ce Anamaria Prodan s-a măritat din răzbunare cu tatăl lor după cum o recunoaște chiar ea.

Au decis să pună capăt relației după cinci ani și un copil. Iar când am scris în martie despre posibila despărțire dintre Anda Adam și soțul ei fiindcă zvonurile începuseră să circule cântăreața a dat declarații că nu-i nimic seriosȘi totuși era și foc. ANDA ADAM A RUPT GURA TÂRGULUI.

De patru luni se iubesc şi se pare că vor să ducă la următorul nivel povestea lor pentru că deja se gândesc la căsătorie. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Anda Adam a divorțat de soțul ei Sorin și a spus adio căsniciei de cinci ani.

Oficial nu au divorțat încă. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste VIVA in care a vorbit despre casnicia ei.

Anda Adam mărturisiri exclusive despre mult-zvonitul divorț Își dorește și un al doilea copil. Noi detalii despre divorțul Anda Adam Sorin Nicolescu. Celebra cântăreaţă şi-a făcut apariţia lângă un bărbat musculos şarmant afacerist însă nu s.

În ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Anda Adam și soțul ei Sorin nu mai formează un cuplu. SUBSCRIBE Sprint Music Official YThttpsmarturlitSubscribeSprintMusicWork It Stream x DownloadSpotify. Anda Adam si sotul ei divorteaza dupa mai multi ani de relatie.

Cei doi au impreuna o fetita de 6 ani. De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep Condițiile dificile le vor face probleme. A POZAT ÎN LENJERIE INTIMĂ ȘI A ÎNCINS INTERNETUL.

Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Anda Adam si Sorin Niculescu s-au casatorit in 2015 iar anul acesta au ajuns la divort. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor.

Nu iese foc fără fum o știm dintotdeauna. Inainte de relatie cu Sorin Niculescu cantareata a trait o poveste de dragoste cu Victor Slav. Monica Munteanu 4 0756636666.

Anda Adam a ținut să dezmintă toate zvonurile care o dădeau drept divorțată. Celebrities - sezonul 7 difuzată de Kanal D România în calitate. 𝐀NDA ADAM S I N G E R V L O G G E R FASHION TV SHOW Concerte.

Dupa ce in trecut Anda Adam a negat zvonurile de data aceasta este oficial faptul că divorțează de soț. 4 0723315180 MARIUS CHINA Manager. Au apărut noi detalii despre divorțul dintre Adam Adam și Sorin Nicolescu.

DE CE A DIVORȚAT DE FAPT ACTUALUL IUBIT AL ANDEI ADAM. Anda Adam și Sorin Nicolescu au fost căsătoriți timp de șase ani și au împreună o fetiță. Anda Adam totul despre divorț.

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un afacerist din Oradea dar cei care-l cunosc se întreabă dacă nu cumva artista ar fi fost mărul discordiei dintre el și Ioana fosta soție. Potrivit spynewsro Anda Adam s-ar fi afișat cu noul ei iubit un om de afaceri din Timișoara care ar fi căsătorit și ar avea doi copii. Exista motive să credem că Anda Adam a divortat în secret de Sorin.

Anda Adam una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz -ul autohton este casatorita cu Sorin si au impreuna o fetita. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor. Degeaba căci fostul soț a dat cărțile pe față.

Cei doi au avut o casnicie discreta insa recent au aparut zvonuri cum ca sunt la un pas de divort. Ce masina conduce Anda Adam. Anda Adam a ascuns divorțul.

Iată cu ce ar putea rămâne fostul partener de viață al. Anda adam divort Apariția care a stârnit mari controverse 08 oct. CANCAN NEWS a aflat toate detaliile în exclusivitate.

DIVORȚEAZĂ după CINCI ani. Nu am de ce să mă feresc Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Anda Adam a fost rezervată în ceea ce privește divorțul de tatăl fetiței.

După divorţul de Andrei Niculescu Anda Adam trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist clujean. Cu ce ar putea rămâne fostul soț al cântăreței după partaj. Anda Adam și Sorin s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică pe Evelin.

Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. În urmă cu un an vedeta anunța într-un interviu că este pregătită pentru un al doilea copil în viața ei. Un nou divorț zguduie showbizul românesc.

Cutremur în showbiz-ul românesc. Sorin Nicolescu a dezvăluit primul că nu mai formează un cuplu cu artista. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului deoarece în fapt îi faci un rău spunea Anda Adam.

După cinci ani de căsătorie Anda Adam a luat o decizie radicală în privința relației ei luându-i prin surprindere atât pe fani. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Zvonuri despre un posibil divort au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie.


Anda Adam Adevărul Despre Pensia Alimentară Ce Spune Despre Divorț


A Divorțat Sau Nu Anda Adam Prima Reacție A Lui Sorin Soțul Artistei


Divorțează Anda Adam Artista A Incetat Să Mai Poarte Verigheta Stiri Mondene


Anda Adam Unde I A Disparut Sotul Dupa Ce S A Vorbit Despre Divort Youtube


Anda Adam Despre Divorț Ce Spune Artista Despre Tatăl Copilului Ei Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Anda Adam Are Un Nou Iubit Care A Fost Reacția Fostului Soț și Cum și Au Impărțit Averea Capital


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Anda Adam Si Soţul Ei Sorin In Prag De Divorţ Semnele Care Dau De Gol Relaţia Dintre Ei


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin


Anda Adam Prima Reacție Despre Divorț Mereu Am Fost Un Om Care și A Asumat Lucruri și Clair Ro


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile


Anda Adam Prinsă In Fapt Cu Un Alt Bărbat Zvonurile Divorţului De Sorin Nicolescu Reale Foto Exclusiv Impact


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Anda Adam Divorteaza A Depus Actele De Divort La Notar Youtube

Tidak ada komentar:

Posting Komentar