Sabtu, 16 Oktober 2021

Anda Adam Iubit

Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de soțul ei. Anda Adam a publicat noi imagini de la mare acolo unde se află împreună cu noul ei iubit și cu fiica sa Eveline.


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea

Blondina și Yosif Mohaci s-au logodit de curând semn că bat deja clopotele de nuntă.

Anda adam iubit. Anda Adam și noul iubit și-au asumat relația În prezent artista și partenerul său de viață se află pe litoralul românesc împreună cu Eveline fiica pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu. 19 Sep 2021 Post a Comment adam anda instagram. Anda Adam S A Arătat Cu Noul Iubit Monitorul Expres Stiri Brasov.

Mi-a plăcut zâmbetul tău și cum ai privit-o pe Anda la acest moment. Anda Adam a dezvăluit în cadrul concursului de modă de la Kanal D că a făcut și un pas extrem de important în noua ei poveste de iubire. C ine este noul iubit al Andei Adam.

Cunoscuta cântăreață Anda Adam 41 de ani e pe punctul să înceapă o nouă căsnicie în ciuda faptului că n-a încheiat-o încă în mod oficial pe prima. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună. Solista e pe punctul de a se căsători din nou.

Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată. Anda Adam a fost cerută de soție de iubitul său. Deși toată lumea se aștepta ca aceasta să traverseze o perioadă dificilă Anda și-a refăcut rapid relația alături de.

Relația cu Yosif Eudor Mohaci este din ce în ce mai serioasă Cine este și cu ce se ocupă iubitul Andei Adam Yosif Eudor Mohaci. Create an account or log in to Instagram -. Stiri despre Anda Adam iubit Despre.

Instagram Anda Adam Te iubesc cu adevărat femeie minunată și unică. Iubitpentrumimi donttrytoohard maibineuncornetto cornettoDavid. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate.

ANDA ADAM se incapataneaza sa fie in continuare in centrul atenției publicului. Anda Adam și noul ei iubit nu se mai ascund deloc. Anda Adam nu se mai ascunde.

Artista în vârstă de 41 de ani este acum fericită alături de noul ei iubit după despărțirea de tatăl fetiței pe care o are. Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea. Artista și-a prezentat ținuta dansând lasciv sub privirea atentă a fostului iubit.

Actualul partener de viață al vedetei Yosif sau Joseph aşa cum îi mai spun prietenii a mai fost însurat și are o fetiță. Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea. Si faptul ca a reușit sa pună pe picioare doua afaceri asta dovedește ca are fler si poate fi o ANTREPRENOARE de succes.

Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor. Raluca una dintre concurente a punctat momentul.

Anda Adam gata să se căsătorească cu noul său iubit. Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de soțul ei. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Anda Adam nu se mai ascunde. Anda Adam este una dintre vedetele care obișnuiesc să șocheze prin aparițiile lor. Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele.

Cântăreața apare într-o fotografie alături de un chipeș bărbat tatuat dar mai mult decât atât un potent om de afaceri din Cluj care ar avea și un hotel într-o stațiune din Franța. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu. Subscribe to your favourite music.

Anda Adam are un nou iubit. E de admirat PERSEVERENTA ei. Anda Adam și noul ei iubit nu se mai ascund deloc.

Anda Adam trăiește în această perioadă o frumoasă poveste de dragoste. Radio Impuls reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii care ofera ascultatorilor un program de infotainment adesandu-se. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea este încă măritată. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea este încă măritată. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit.

Cântăreața și-a asumat public relația. Adam anda iubit. Anda Adam are un nou iubit.

După ce Anda Adam și-a asumat noua relație iată că la scurt timp lucrurile au devenit mai serioase decât se aștepta oricine. Anda Adam a lăsat de înțeles în ultima perioadă că este extrem de fericită cu noua viață pe care o are. Cel care i-a furat inima Andei Adam este un afacerist din Cluj.

Solista e pe punctul de a se căsători din nou. Plimbări nocturne cu bolidul art Read more Anda Adam Iubit. În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul.

Iată cine este bărbatul care i-a răpit inima artistei. Artista are un nou iubit despre care recent au apărut informații noi. 10 hours agoCine s-ar fi gândit vreodată a spus Victor emoționat când a ajuns la concurenta Anda Adam.

Artista este acum într-o relație cu un afacerist din Cluj care pare că o răsfață ca pe o. Instagram Cei doi s-au și logodit. Are un nou iubit.

Vedeta și tatăl fetiței ei au luat-o pe drumuri separate încă de acum câteva luni. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci.


Detalii Neasteptate Despre Iubitul Andei Adam Ce A ţinut Ascuns Musculosul Artistei


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Pin On Tack Gud


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Anda Adam S A Logodit Cu Noul Iubit Am Primit Un Inel De Logodnă


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Fotografie In Ipostaze Intime Cu Noul Iubit Te Iubesc Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


El Este Noul Iubit Al Andei Adam Artista Apariție De Milioane In Brațele Bărbatului Misterios Foto Spynews Ro


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam Noi Imagini După Ce și A Asumat Relația Cu Noul Iubit


Anda Adam Si Noul Iubit Nu Se Mai Ascund S Au Sărutat Pasional La Piscină Foto


Pin En Stefano Valy


Anda Adam și Noul Iubit In Așternuturi Prima Fotografie Publicată De Vedetă Cu Cel Care I


Cine Este și Cu Ce Se Ocupă De Fapt Iubitul Andei Adam Bărbatul Are O Fetiță In Varstă De Cinci Ani Spynews Ro


Anda Adam Are Un Nou Iubit Care A Fost Reacția Fostului Soț și Cum și Au Impărțit Averea Capital


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro

Tidak ada komentar:

Posting Komentar